torstai 9. lokakuuta 2014

Kukaan ei pidä musta

Aina kun Jessen elämä tuntuu menevän ihan päin helevettiä, hän hakkaa säkkiä ja kuuntelee heviä. Rystyset on usein auki. Jos Yamahassa sattuu tuollaisina hetkinä olemaan bensaa, hän saattaa ajaa Masan pajalle. Siinä on hyvä sorapätkä lopussa.

Hallissa on aina muutama autonraato ja maalintuoksu, ja Masan löytää yleensä takahuoneesta. Sieltä saa aina kahvia, joka on Jessen makuun liian vahvaa eikä pajalla ole ikinä maitoa. Masa ei aina ehdi jutella paljoa, mutta joskus hänellä on aikaa ottaa erä paskahousua. Masa kaataa sumppia ja jakaa kortit.
–Taas on elämä ihan päin helevettiä, huokaisee Jesse.

Hän kertoo riidasta Ninan kanssa ja kilpien menettämisestä. Masa ei sano mitään pitkään aikaan, kuuntelee vain, hörppii kahvia ja lätkii kortteja. Lopulta hän avaa ikkunan ja kysäisee, mitä musiikkia Jesse on viime aikoina kuunnellut. Jesse kaivaa Samsungin esiin.
–Tää on tää No one like you, että niin ku, että kukaan ei pidä susta. Tää on ku suoraan mun elämästä. Tätä mä oon luukuttanu koko ajan.
–Niin, mikä biisi se oli?

Jesse selittää, mikä kappale on kyseessä. Masa menee tietokoneelle ja tulostaa kappaleen sanat:
–Jaahans, katotaanpa. Mmmm, mut tässähän sanotaan kertsissä, että there's no one like you eli että ei oo ketään sellasta kuin sinä. Ei oo toista Jesseä.


Ei kommentteja: